openPR Logo
Press release

Muama Enence Soumi (Suomeksi), Kokemuksia, Hinta, Finland

11-08-2021 11:50 PM CET | Fashion, Lifestyle, Trends

Press release from: Muama Enence Soumi

Muama Enence Soumi (Suomeksi), Kokemuksia, Hinta, Finland

Muama Enence Soumi: eikö olisi hienoa, jos voisit puhua kaikkia maailman kieliä? Mitä jos voisit vain matkustaa vieraaseen maahan ja ymmärtää heti kaikkia paikallisia? Tai jos olet työmatkalla, sinun ei tarvitse huolehtia kielikursseista tai sanakirjoista. Sinun ei tarvitse olla kaikkitietävä ymmärtääksesi kaikkia maailman kieliä. Pienet äänikääntäjät voivat auttaa sinua paljon ja antaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää muita ja he ymmärtävät sinua. Ja kaikki tämä ilman, että heidän täytyy puhua sinun kieltäsi tai sinun on puhuttava heidän omaansa.

SIIRRY VIRALLISELLE VERKKOSIVUILLE JA TILAA NYT SIIRRY TÄSTÄ: https://buzztimenews.com/muama-enence-soumi/

Muama Enence Soumi: Se näyttää MP3-soittimelta, on samankokoinen ja tarjoaa täydellisen käännöksen kielstä toiseen vain muutamalla napsautuksella. Muama Enencen kielenkääntäjä voi auttaa sinua rauhallisesti kaikissa tilanteissa, joissa vieras kieli tulee peliin, jotta saat itsesi tai vastineesi ymmärrettäväksi. Sinun ei tarvitse edes matkustaa ulkomaille tätä varten, koska jokainen muukalainen, joka tarvitsee apua kotona, voi saada sen myös sinulta, koska ymmärrät sen Muama Enence -puheentunnistuksen ansiosta. Helposti ja nopeasti ilman kallista kielikurssia tai kalliita kielikirjoja. Klikkaa tästä nähdäksesi tämänhetkinen alennus!

Miksi tarvitsen tämän kielenkääntäjän?

Tätä Muama Enencen innovatiivista kielenkäännöstä todella tarvitsevat ihmiset, jotka haluavat matkustaa toiseen maahan vain lyhyeksi ajaksi ilman, että heidän tarvitsee opiskella pitkään kielikurssilla, jota he eivät enää koskaan tarvitse sen jälkeen. Sekä loma kaukaisessa maassa että työmatka eivät yleensä vaadi pitkiä ja kalliita kielikursseja.

Kielenkääntäjä Muama Enence ei kuitenkaan ole täysin tarpeeton ihmisille, jotka ovat usein tekemisissä vieraiden kielten kanssa vapaa-ajallaan tai työssään. Voit myös ilman väärinkäsityksiä auttaa omassa maassasi ulkomaalaisia, jotka eivät vielä osaa hyvin kansallista kieltä. Muama Enencelle on monia käyttötarkoituksia ja siksi on mielenkiintoista ja jännittävää ymmärtää toistensa kieltä ja puhua toisilleen muutamalla napsautuksella. Koska myös keskustelukumppani hyötyy tästä pienstä puheentunnistusjärjestelmästä, kielenkääntäjä yksinkertaisesti kääntää hänen lauseensa puhuessaan siihen, jotta molemmat osapuolet ymmärtävät toisiaan ilman ongelmia.

SIIRRY VIRALLISELLE VERKKOSIVUILLE JA TILAA NYT SIIRRY TÄSTÄ: https://buzztimenews.com/muama-enence-soumi/

Arviointi ja suositus Muama Enence

Koska Muama Enencen kielikääntäjä osaa kääntää sekä keskustelukumppanit että heidän kielensä, se tarjoaa sujuvan ja mutkaton keskustelun ilman väärinkäsityksiä. Molemmat osapuolet voivat ymmärtää ja auttaa toisiaan ilman, että heidän tarvitsee puhua toisen kieltä. Tämä on erittäin hyvä asia, kun sinulla ei ole aikaa ja rahaa osallistua kaikille kielikursseille tai käydä läpi useita kalliita kielikirjoja koko ajan. Et ehkä pidä vieraista kielistä yleensä ja sinun on vaikea oppia uutta kieltä. Muame Enence -äänikääntäjä tarjoaa erittäin yksinkertaisen ratkaisun ja on myös hauska käyttää pientä laitetta.

Teknisiä faktoja Muama Enencestä

Seuraavat tekniset tosiasiat tunnetaan tästä pienestä Muama Enence -äänikääntäjästä:

Nettopaino: 63 g
Verkko: 2.4G WiFi tai mobiili hotspot
Akku: Litiumpolymeeriakku 900mAh
Latausjännite: AC5V1A
Latausaika: kaksi tuntia
Langaton etäisyys: WiFi rajoittamaton etäisyys
Toimintatila: painike
Lisätoiminnot: musiikki, sää, ajastin, uutiset, radio, laskin, äänikirja, valuuttakurssilaskin, sanasto.
Tuotteen koko: 10 x 4 cm
Käännös: 0,2 sekunnin sisällä.
Puheentunnistus: yli 36 vierasta kieltä saatavilla.
Äänenvoimakkuus: sisäänrakennettu älykäs kohinanvaimennus.
Ominaisuudet: 7 päivän valmiustila, 8 tunnin jatkuva käännös, sisäänrakennettu 900 mAh akku, Microsoftin käännösmoduuli, täysmetallinen kotelo.
Mitkä ovat Muama Enencen laatuominaisuudet?

Tämän pienen puheentunnistuslaitteen erikoisuus on se, että se säästää lopulta paljon rahaa, jonka olisit todennäköisesti käyttänyt kalliisiin kielikurssiin ja kalliisiin sanakirjoihin.

Pidät vain pientä Muama Enence -laitetta suusi edessä, puhut siihen ja millisekunnissa saat oikean käännöksen. Näin on myös puhuttavan henkilön kanssa, jota voit ymmärtää Muama Enencen avulla: Hän puhuu laitteeseen ja sieltä tulee käännös.

Tämä puheentunnistus säästää paljon rahaa, vaivaa ja aikaa.

Valmistajan virallisen verkkosivuston perusteella se näyttää olevan valmistettu Kiinassa tai Japanissa. Lisätietoja ja alennukset löydät täältä virallisilla verkkosivuilla!

KLI SIIRRY VIRALLISELLE VERKKOSIVUILLE JA TILAA NYT SIIRRY TÄSTÄ: https://buzztimenews.com/muama-enence-soumi/

Kenraali Muama Enencen arvostelut

Jos valmistajan tiedot ovat oikein ja kielenkääntäjä todella tekee lupauksensa, niin Muama Enence näyttää olevan erittäin hyvä apu vieraalla kielellä ymmärtämisessä tai toisen ymmärtämisessä. Et ole sellainen
kiinnittynyt yhteen kieleen, jonka sinun pitäisi opetella ja sijoittaa siihen paljon aikaa, rahaa ja energiaa, mutta sinulla on loputtomasti vierasta kieltä tässä pienessä Muama Enence -kielen kääntäjässä, joka antaa sinulle oikean kielen maanmiehesi tai vaimosi mukaan maanmies. Joten olet aina hyvin valmistautunut ja voit vaihtaa kielstä toiseen tilanteen mukaan. Eikä sinun tarvitse osata monia kieliä.

Muama Enence -puheentunnistuksen käyttäjä kertoo matkustavansa paljon työmatkoilla ja törmäävänsä aina uusiin maihin ja vieraisiin kieliin. Hänelle olisi lähes mahdotonta hallita tai oppia niin monta vierasta kieltä kerralla. Tähän asti hänen täytyi aina löytää tiensä sanakirjojen avulla, mikä oli melko vaikeaa ja hän tuskin pystyi ymmärtämään itseään. Hän on vihdoin löytänyt pienen kielenkääntäjän, joka toimii täydellisesti ja jolla on niin monia lisätoimintoja. Hän kokeili sitä seuraavalla työmatkalla ja se toimi täydellisesti. Hän pystyi vihdoin tekemään itsensä ymmärrettäväksi ja hänen keskustelukumppaninsa pystyi tekemään itsensä myös hänelle ymmärrettäväksi. Mitään tällaista ei ollut hänelle ennen tapahtunut, eikä hän ollut enää niin hermostunut matkustaessaan vieraaseen maahan, jonka kieltä hän ei puhunut. Koska nyt hän puhuu kaikkia maailman kieliä.

Kääntäjän Muama Enencen käyttäjä kirjoittaa, että hän pitää lomalla matkustamissta tai lentää eri puolille maailmaa ja on joutunut tutustumaan sanakirjaan vuosia. Se oli hyvin uuvuttavaa ja kesti kauan ennen kuin hän sai itsensä ymmärretyksi. Pitkällä aikavälillä se oli erittäin ärsyttävää, hän sanoo. Lomalla hän halusi valokuvata kauniita maisemia ja se oli hänelle erittäin jännittävää, mutta jatkuvat kieliongelmat tekivät hänstä yhä vähemmän todennäköisemmän matkustaa syrjäisiin paikkoihin maan päällä. Kunnes hän vihdoin tapasi tämän pienen kääntäjän Muama Enencstä ja kokeili sitä kaupungissa ensimmäistä kertaa ulkomaalaisten ystäviensä avulla. Hän oli hämmästynyt siitä, kuinka virheettömästi ja myös kuinka mielenkiintoisesti se toimi, ja pakkasi sen heti mukaansa, kun hän halusi matkustaa uudelleen. Hän kokeili heti Muama Enenceä paikallisten kanssa, hotelleissa, rannalla, torilla. Se toimi erittäin hyvin kaikkialla ja hämmästytti häntä, kuinka paljon aikaa ja vaivaa hän oli tuhlannut saadakseen itsensä ymmärretyksi vuosien varrella. Jospa hän olisi löytänyt sen aikaisemmin! Mutta nyt hän haluaa matkustaa uudelleen, eikä enää pelkää tai huolestu siitä, ettei kukaan ymmärrä häntä tai ettei hän ymmärrä muita. Ongelmissa, olipa kyseessä sitten hotellihuone tai jokin muu, hänen ei enää tarvinnut pudota alas, vaan hän saattoi osoittaa ne välittömästi ja järjstää kaiken oikein. Nyt kaikki on taas hauskaa ja hän on erittäin iloinen löytäessään tämän Muama Enencen pienen laitteen, joka on usein auttanut häntä erittäin hyvin.

SIIRRY VIRALLISELLE VERKKOSIVUILLE JA TILAA NYT SIIRRY TÄSTÄ: https://buzztimenews.com/muama-enence-soumi/

Muama Enencen pienen puheentunnistusjärjestelmän käyttäjä kertoo, kuinka hän oli aina erittäin kömpelö vapaaehtoisena kotimaan pakolaisavussa, koska hän ei ymmärtänyt pakolaisia ​​ja pakolaiset eivät ymmärtäneet heitä. Oli mahdotonta tehdä toisistamme ymmärrettäviä. Joten hän etsi ratkaisua ja löysi ratkaisun suureen ongelmaansa tässä pienessä Muama Enence -kielen käännöksessä. Joten hän puhui lauseensa pieneen Muama Enence -laitteeseen ja se tuli heti oikealla kielellä. Pakolaiset tekivät samoin, puhuivat laitteeseen ja hän ymmärsi heti, mitä pakolaiset halusivat sanoa hänelle ja mitä ongelmia heillä oli. Siitä lähtien hän on käyttänyt puheentunnistusta koko ajan ja on nyt iloinen, että ongelmat voidaan ratkaista tehokkaasti ja ettei kallisarvoista aikaa mene hukkaan arvailuihin ja väärinkäsityksiin.

Toinen käyttäjä kertoo asuvansa naapurustossa, jossa on paljon ulkomaalaisia, jotka eivät puhu saksaa kovin hyvin. Hän käyttää nyt tätä pientä Muama Enencen laitetta ratkaistakseen ongelmia tai muita ongelmia puhumalla heille. Se toimii erittäin hyvin ja molemmat osapuolet tulevat erittäin hyvin toimeen. Vieraile virallisella verkkosivustolla nähdäksesi lisää asiakasarvosteluja!

Mistä voin ostaa Muama Enencen?

Pienen kielikääntäjän Muama Enencen voi ostaa vain valmistajan virallisilta verkkosivuilta, josta saat jopa 50 prosentin alennuksia ja ilmaisen kotiinkuljetuksen pitää. Volyymialennukset ovat myös saatavilla, jos haluat tilata useamman kuin yhden laitteen.

Voit maksaa Visalla tai Mastercardilla, PayPalilla tai Klarnalla.

Saat 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen.

Kuka on tuotteen toimittaja?

SIIRRY VIRALLISELLE VERKKOSIVUILLE JA TILAA NYT SIIRRY TÄSTÄ: https://buzztimenews.com/muama-enence-soumi/

Tietoja pikakääntäjistä

Sähköiset kielenkääntäjät tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden ymmärtää vastineensa riippumatta siitä, puhutko heidän kieltään vai et. Puhumalla lauseesi suoraan laitteeseen, se käännetään halutulle vieraalle kielelle ja tulostetaan millisekunnissa.

Nykyaikaisempi muunnelma tällaisista kielenkääntäjistä on se, että käännös voidaan siirtää älypuhelimeesi sovelluksen kautta ja siirtää luettavalla tekstillä kuulovammaisille.

K: Kuinka yhdistän Muama-kääntäjäni?

V: Paina pienen laitteen virtapainiketta kahden sekunnin ajan, kunnes se käynnistyy. Yhdistä sitten älypuhelimesi WiFi- tai matkapuhelinverkkoon. Varmista, että Bluetooth on aktivoitu älypuhelimessasi. Lataa Muama Enence -sovellus älypuhelimeesi; Skannaa QR-koodi, joka on joko käyttöohjeessa tai laitteesi ulkopakkauksessa. Paina sitten "Lataa". Avaa sitten sovellus ja paina "Salli" kaikissa myöhemmissä ilmoituksissa. Paina "Skannaa" älypuhelimen näytöllä. Paina "Muama Enence Translator" yhdistääksesi älypuhelimesi kääntäjään. Siinä kaikki!

K: Kuinka tarkalleen käytän kääntäjää?

V: Tätä varten sinun on yhdistettävä älypuhelimesi WiFi- tai matkapuhelinverkkoon. Kääntäjäsi tulee olla yhdistetty älypuhelimeesi Bluetoothin kautta. Kieliasetuksia varten paina ME-symbolia älypuhelimesi näytöllä valitaksesi äidinkielesi. Paina sitten älypuhelimen mikrofonikuvaketta valitaksesi sen henkilön kielen, jolle haluat puhua. Kääntääksesi keskustelun vieraalle kielelle, pidä Enence-laitteen ME-painiketta painettuna. Puhu nyt laitteeseen äidinkielelläsi. Kun olet valmis, vapauta ME-painike. Laite toistaa nyt lauseen, joka on käännetty toisen henkilön kielelle. Kääntääksesi keskustelun äidinkielellesi, paina pitkään Enence-laitteen mikrofonikuvaketta ja anna toisen henkilön puhua laitteeseen omalla kielellään. Kun hän on valmis, vapauta painike. Laite tulostaa nyt lauseen käännettynä äidinkielellesi. Saat käännöksen kirjallisena painamalla älypuhelimen näppäimistökuvaketta.

K: Tarvitsenko todella älypuhelimen tähän?

V: Kyllä, tämän kääntäjän käyttämiseen tarvitaan älypuhelin.

K: Toimiiko se kahdella tavalla?

V: Kyllä, se toimii kahdella tavalla, kielestaä toiseen ja päinvastoin. Joten voit keskustella kenen tahansa kanssa ilman, että osaat kieltä. Myös tekstin käännökset ovat tuettuja.

SIIRRY VIRALLISELLE VERKKOSIVUILLE JA TILAA NYT SIIRRY TÄSTÄ: https://buzztimenews.com/muama-enence-soumi/

NY
10 585
Soumi

https://www.facebook.com/Muama-Enence-Soumi-102449048925809
https://m.facebook.com/Muama-Enence-Soumi-102449048925809

This release was published on openPR.

Permanent link to this press release:

Copy
Please set a link in the press area of your homepage to this press release on openPR. openPR disclaims liability for any content contained in this release.

You can edit or delete your press release Muama Enence Soumi (Suomeksi), Kokemuksia, Hinta, Finland here

News-ID: 2454616 • Views: